top of page

Distanceledelse


BYG RELATIONER Læg vægt på, hurtigt at få etablere gode relationer- og det gøres bedst, ved at vise tillid og uddelegere ansvarsområder, indenfor aftalte rammer, som alle, skal være i forhold til virksomhedens mål og visioner. COACH TIL SELVLEDELSE Udarbejd sammen, måden hvormed i vil gennemføre jeres faste distancemøder, hvor du som leder, coacher medarbejder ift. igangværende, nye og afsluttede opgaver (se ledertrænerkort). (Med coaching menes, at du stiler efter at medarbejderen selv finder frem til svar og løsningen – alt sammen ud fra filosofien om, at de svar en medarbejder selv når frem til, vil forankres stærkere og igen føre til stærkere selvledelse). 1:1 DISTANCEMEDARBEJDERUDVIKLINGSSAMTALERNE ER IKKE EN KONTROL! Samtalerne skal indledes øjeblikkelig og medarbejderen skal være helt opmærksom på, at aftalen skal ses som en hjælp- og ikke som en kontrol – mere i princippet for, at sikre vi holder snuden i sporet og udvikle et sundt og stærkt samarbejde.

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page