top of page
blå baggrund

Holdet

Hvem vi er

Portræt,BESK_ST-foto1.jpg
Portræt,BESK_ST-foto1.jpg

Søren Thrane

Founder & CEO

12 års erfaring med TWI - 6 år som selvstændig og mere end 30 år, med mange former for instruktør-uddannelser, indenfor det offentlige og industriområdet. Søren har 10 års erfaring som træningsleder i industrien, heraf 8 år i en Lean-afdeling - han har arbejdet 3 år med videooptagelse af arbejdsprocesser. Selvstændig fra 2016.

+45 52307204

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Thomas Landry Sørensen

Samarbejdspartner

17 års praktisk erfaring med implementering- og daglig drift af forbedringsværktøjer – primært LEAN. Underviser på mange kurser og facilitator af workshops indenfor træning, herunder TWI, coaching og problem-løsning. Selvstændig fra 2019 ('Visuel Rejse'). Thomas har været med i Industri-ens netværk, "LEAN Facilitator Øst" og "LEAN i service og administration".

claus jonsen.jpg

Claus Johnsen

Samarbejdspartner

Claus Johnsen har mere end 25 års erfaring med professionel kommunikation og personlig kommunikationsrådgivning. Claus Johnsen er uddannet journalist, DJH. Claus arbejder med rådgivning af private og offentlige virksomheder i kommunikationsspørgsmål og krise-kommunikation, medietræning og undervisning. Claus Johnsen er i dag selvstændig med eget bureau og har tidligere været direktør og partner i kommunikationsbureauer. Claus er tillige producer og medejer af et produktionsselskab, som producerer undervisningsmaterialer og film.

cd II.jpg

Chris DeJean

Samarbejdspartner

Chris DeJean er ledercoach og kommunikationsrådgiver med en stærk pædagogisk, sproglig og salgsmæssig ballast/ baggrund at trække på.
Gennem mange år har Chris arbejdet med processerne inden for kommunikation, salg, marketing, dokumentation samt rådgivning af forskellige typer af virksomheder. Dette har hun gjort hos bl.a. IBM Danmark, TDC og Ernst & Young og i eget regi som selvstændig. Chris er en inspirerende og dedikeret samarbejdspartner, som med kyndigt overblik over processen og sigtede resultater, leverer en målrettet rådgivning og personlig undervisning. Chris har samarbejdet med Søren Thrane i 18 år - tidligere med instruktør-træning indenfor kommuner.

cd II.jpg
twiNY.jpg

Måske vil du være med?

Samarbejdspartner?

Du der gerne har erfaring i TWI-programmet, herunder undervisnings- og Lean forbedringsprogrammer.

Måske får vi behov?

Kontakt os

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

+45 52307204

bottom of page