top of page

Dine chefer skal være trænereFRA NU AF KALDER VI EN CHEF FOR EN TRÆNER


MÅL: Holdninger (overbevisninger) x Handlinger = Udbytte.


Dine ledere skal være trænere – thi det at lede ER at træne – det er at træne andre i hvordan du gerne vil have det – at træne i det, du forventer af dine medarbejdere.


Har du berøringsangst ved at træne og give feedback? – Hvis, så prøv det! … og føl, hvordan du vil få positiv respons – HVORFOR? – fordi du da viser det dine medarbejdere allerede forventer af dig! – at du er en træner.


Træn dine trænere og fortæl trin for trin, HVAD du vil have – HVORDAN du vil have det – og HVORFOR specielt, du vil have det på en måde hver gang! – Bryd opgaven ned i afgrænsede hovedpunkter, beskriv nøglepunkterne og forklar årsagen til din disposition – Det giver mening, forståelse og accept!


For at du skal blive familier med udtrykket ”en træner”, vil jeg bede dig om at koncentrerer dig om ordet TRÆNER – jeg vil bede dig om se ordet for dit indre blik – jeg vil nu bede dig om at sige ordet for dit indre øre – Prøv om du kan smage på ordet – afslutningsvis vil jeg bede dig prøve at føle på ordet – Hvordan føles det?


For god orden skyld, vil jeg bede dig om at gentage ordet TRÆNER – Ikke fordi jeg tror du er ... – blot for at være sikke på, at jeg har været god nok til at formidle mit budskab – sig: Jeg er IKKE leder – Jeg er TRÆNER! – Endelig vil jeg bede dig gentage sætningen - Jeg er TRÆNER og samtidig, vil jeg bede dig beskrive HVORFOR det er vigtigt, at du skal agere træner.


TAK!


 

10 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page