top of page

Dine chefer skal være trænereFRA NU AF KALDER VI EN CHEF FOR EN TRÆNER


MÅL: Holdninger (overbevisninger) x Handlinger = Udbytte.


Dine ledere skal være trænere – thi det at lede ER at træne – det er at træne andre i hvordan du gerne vil have det – at træne i det, du forventer af dine medarbejdere.


Har du berøringsangst ved at træne og give feedback? – Hvis, så prøv det! … og føl, hvordan du vil få positiv respons – HVORFOR? – fordi du da viser det dine medarbejdere allerede forventer af dig! – at du er en træner.


Træn dine trænere og fortæl trin for trin, HVAD du vil have – HVORDAN du vil have det – og HVORFOR specielt, du vil have det på en måde hver gang! – Bryd opgaven ned i afgrænsede hovedpunkter, beskriv nøglepunkterne og forklar årsagen til din disposition – Det giver mening, forståelse og accept!


For at du skal blive familier med udtrykket ”en træner”, vil jeg bede dig om at koncentrerer dig om ordet TRÆNER – jeg vil bede dig om se ordet for dit indre blik – jeg vil nu bede dig om at sige ordet for dit indre øre – Prøv om du kan smage på ordet – afslutningsvis vil jeg bede dig prøve at føle på ordet – Hvordan føles det?


For god orden skyld, vil jeg bede dig om at gentage ordet TRÆNER – Ikke fordi jeg tror du er ... – blot for at være sikke på, at jeg har været god nok til at formidle mit budskab – sig: Jeg er IKKE leder – Jeg er TRÆNER! – Endelig vil jeg bede dig gentage sætningen - Jeg er TRÆNER og samtidig, vil jeg bede dig beskrive HVORFOR det er vigtigt, at du skal agere træner.


TAK!


 

9 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page