top of page

Procesforståelse (PF)


Procesforståelse (PF), er et 'biggerpicture' af et samlet flow, der enkelt og let forståeligt, fortæller om processernes sammenhænge/ indhold, fra begyndelsen til slut – fra råvare til færdigvarer, eller adm./service, fra sagsforberedelse/ opståen, til afslutning.

THE MISSING LINK I TWI.

PF-træning af en NY I JOB, viser hvori medarbejderen indgår - pågældende kan se egen proces og processer der er før og efter, som pgl. skal have fokus på.

… ofte slæbes en NY I JOB rundt på 1. dagen og får fortalt: Her har vi - her ser du, her foregår … og det lærer de ikke en skid af – for mange forstyrrelser!

Når en medarbejder har ’PF’, giver det en større samlet forståelse og dermed mere ro, stolthed og sikkerhed = MODNET TIL MERE KVALITATIVE FORBEDRINGS-FORSLAG.

Der er jo en årsag til, at stewardesser også skal trænes i flytypen/ længde/ vingebredde/ højde/ hastighed/ brændstof-type/ navigation/m.m. (stolthed og selvtillid).

PF kan skaleres op/ ned, beskrives for en enkelt linje/ afd., til en hel site – en hel koncern. Opdeling i mindre bidder, med forklaring om HVAD-HVORDAN-HVORFOR, giver hurtigere forståelse og mere ro på bolden.

FRA HELHED TIL DETALJER – NEMT SØGEBART I JERES DOKUMENT-HÅNDTERINGS-PROGRAM.

Nu kan medarbejderen stolt ’brande’ til familiefest, om ’HVAD-HVORDAN-HVORFOR’ der foregår hos jer!

»Indlæringen har den største effekt, når den foregår gennem handling. Handling giver erfaring, der er udgangspunkt for indsigt og denne indsigt, føre til afprøvning af nye handlemuligheder. Det giver nye erfaringer«

(ledertrænerkort må frit kopieres i oprindelig typografi og layout).

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page