Gratis træning af sundhedsfagligt personale


FÅ FLERE TRÆNERE BLANDT JERES EGEN STYRKE!

REDUCER UNDERVISNINGSTIDEN (TRÆNINGSTIDEN) AF 'RESERVEN' OG GØR TRÆNERNE MERE KOMFORTABLE.

JEG TILBYDER GRATIS TRÆNING AF EKSTRA SUNDHEDS-FAGLIGT PERSONALE-TRÆNERE (tr), DER SKAL TRÆNE RESERVEN.

KONKRET: 8 timers trænerkursus – maks. 9 delt. over 3 dage, m/2t. forber. m/hjemme-opg.

Flere reducerer træningstiden fra mellem 20 - 40%.

… ALT SAMMEN FRA NU AF, i hele DK og indtil (lige nu) medio april, naturligvis med dækning af følgende direkte omkostninger: Transport, deltagermateriale, SIKKERHEDSUDSTYR og ophold.

Jeg har 30 års erfaring for 'Train The Trainer' der skal vidensdele, indenfor alle faggrupper og baggrundsuddannelser – fra korttids til længerevarende uddannede i/hos, stat, regioner, kommuner og industri.

Prøv mig – Jeg vil så gerne have i/VI bliver lidt længere (gratis 1. møde).

… og ja, jeg er lidt oppe i årene (vinterbadet i morges) – Be aware, jeg har senest været i en virksomhed, hvor stifteren, ham selv, blev 100 år, minus 4 dage, så hvordan skulle en ’knægt’ som jeg, da være bekendt at stoppe, når jeg har 31 år tilbage på arbejdsmarkedet. endnu?

VENLIGST – HENVENDELSE TIL MIN FIRMA MAIL-ADR.: thrane@t-c.dk

12 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle