top of page

Gratis træning af sundhedsfagligt personale


FÅ FLERE TRÆNERE BLANDT JERES EGEN STYRKE!

REDUCER UNDERVISNINGSTIDEN (TRÆNINGSTIDEN) AF 'RESERVEN' OG GØR TRÆNERNE MERE KOMFORTABLE.

JEG TILBYDER GRATIS TRÆNING AF EKSTRA SUNDHEDS-FAGLIGT PERSONALE-TRÆNERE (tr), DER SKAL TRÆNE RESERVEN.

KONKRET: 8 timers trænerkursus – maks. 9 delt. over 3 dage, m/2t. forber. m/hjemme-opg.

Flere reducerer træningstiden fra mellem 20 - 40%.

… ALT SAMMEN FRA NU AF, i hele DK og indtil (lige nu) medio april, naturligvis med dækning af følgende direkte omkostninger: Transport, deltagermateriale, SIKKERHEDSUDSTYR og ophold.

Jeg har 30 års erfaring for 'Train The Trainer' der skal vidensdele, indenfor alle faggrupper og baggrundsuddannelser – fra korttids til længerevarende uddannede i/hos, stat, regioner, kommuner og industri.

Prøv mig – Jeg vil så gerne have i/VI bliver lidt længere (gratis 1. møde).

… og ja, jeg er lidt oppe i årene (vinterbadet i morges) – Be aware, jeg har senest været i en virksomhed, hvor stifteren, ham selv, blev 100 år, minus 4 dage, så hvordan skulle en ’knægt’ som jeg, da være bekendt at stoppe, når jeg har 31 år tilbage på arbejdsmarkedet. endnu?

VENLIGST – HENVENDELSE TIL MIN FIRMA MAIL-ADR.: thrane@t-c.dk

12 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page